Kia e-Niro

0
Kia e-Niro

De Kia e-Niro is een puur elektrische SUV met plaats voor vijf personen en een angstaanjagend bereik. Dus als u denkt dat elektrische voertuigen het beste kunnen worden overgelaten aan het leveren van melk, zult u misschien behoorlijk verrast zijn door hoe het is gegaan.

De Kia e-Niro is een van de mooiste EV’s die te koop zijn. De Kia e-Niro met groot bereik, die verkrijgbaar is in twee specificatieniveaus, 3 en 4 genaamd, torpedeert traditionele zorgen over elektrische auto’s en heeft een indrukwekkende actieradius van 282 mijl plus Kia’s zeven jaar garantie. Er is ook een middenklassemodel van 39 kWh, genaamd 2, met een nog steeds behoorlijk bereik van 180 mijl.

De e-Niro is zelfs zo indrukwekkend dat hij de Eco Award won tijdens de carwow Car of the Year-awards van 2019.

Natuurlijk zijn elektrische auto-concurrenten zoals de Nissan Leaf, Volkswagen ID.3 en de Hyundai Kona Electric (waarmee de e-Niro zijn elektrische technologie deelt) goedkoper, maar de e-Niro is praktischer en komt met een indrukwekkende lijst van standaard kit voor een redelijke prijs.

Je kunt de e-Niro zien boven de standaard Niro hybride en plug-in PHEV dankzij ontwerpaanpassingen, waaronder blauwe flitsen bij de dagrijlichten en rond de luchtinlaten. Het heeft ook verschillend vormgegeven lichtmetalen velgen die de aerodynamica en efficiƫntie ten goede komen, en een opgevulde grille aan de voorkant waarin zich de oplaadpoort bevindt.